Вплив корпоративної культури органу державної влади на громадськість в умовах воєнного стану - Парлар, Вікторія Вікторівна (Ірпінь, 2025)
Робота полягає в розкритті поняття та сутності корпоративної культури в органах державної влади; в визначенні основних засад та складових корпоративної культури у сфері державного управління; в оцінці впливу корпоративної культури на забезпечення результативності трансформації органів державного управління; в обґрунтуванні застосування професійної антикризової комунікації державного службовця з громадськістю в умовах воєнного стану та розкритті європейських напрямів реформування організаційної культури органів державної влади.

The work consists in revealing the concept and essence of corporate culture in state authorities; in determining the main principles and components of corporate culture in the sphere of public administration; in assessing the impact of corporate culture on ensuring the effectiveness of the transformation of state authorities; in substantiating the application of professional anti-crisis communication of a civil servant with the public under martial law and in revealing European directions for reforming the organizational culture of public authorities.
The influence of the corporate culture of a government authority on the public during martial law
Keywords: організаційна культура; корпоративна культура; органи державної влади; воєнний стан; громадянське суспільство; антикризові комунікації; organizational culture; corporate culture; government authorities; martial law; civil society; crisis communication