Специфіка надання послуг податкового консультування аудиторськими фірмами - Яцунь, Юлія Віталіївна; Yatsun, Yuliya Vitaliyivna (Ірпінь, 2024)
Досліджено сукупність економічних відносин, які виникають між аудиторськими фірмами та клієнтами (платниками податків) в процесі надання послуг податкового консультування. Розкрито та обґрунтовано теоретичні та організаційно-методичні аспекти надання податкових консультацій аудиторськими фірмами. Сформульовано методику надання податкових консультацій аудиторськими фірмами та запропоновано основні напрями удосконалення діяльності аудиторських фірм в частину розвитку податкового консультування.

The set of economic relations that arise between audit firms and clients (taxpayers) in the process of providing tax consulting services is studied. The theoretical and organizational-methodical aspects of the provision of tax consultations by audit firms are disclosed and substantiated. The method of providing tax consultations by audit firms was formulated and the main directions for improving the activities of audit firms as part of the development of tax consulting were proposed.
Specifics of providing tax consulting services by audit firms
Keywords: аудиторська фірма; неаудиторські послуги; податкове консультування; аудитор; консультант; принцип незалежності; audit firm; non-audit services; tax consulting; auditor; consultant; independence principle