Класифікація послуг готелів України через призму бухгалтерського обліку - Остапенко, Яна Олександрівна (Wydawca : Sp. z o.o. «Diamond trading tour», 2014)
Розглянуто класифікацію готельних послуг України. Запропоновано вдосконалення класифікації з метою покращення та полегшення бухгалтерського обліку доходів та витрат від надання готельних послуг.

The classification of hotel services in Ukraine. Proposed improvement of classification in order to improve and facilitate accounting of income and expenses from the provision of hotel services.
Keywords: класифікація послуг; готель; готельне господарство; бухгалтерський облік підприємств готельного господарства; classification of services; hotel; hospitality; accounting of enterprises of hotel economy