Економічна сутність доходів та їх класифікація: проблеми і шляхи вирішення (Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір № 92649) - Гуріна, Наталія Валеріївна (Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, 2019)
У статті висвітлено підходи до економічної сутності доходів. Подано характеристику основних етапів розвитку знань про доходи: від історії до сьогодення. Досліджено підходи щодо виокремлення їх класифікаційних ознак. Розглянуто особливості класифікації доходів деревообробних підприємств та їх вплив на прийняття управлінських рішень.

In the article, going is reflected near economic essence of profits. Description of the basic stages of development of knowledge's is given about profits. Investigational going near the selection of them classification signs. The features of classification of profits of woodworking enterprises and their influence are considered on acceptance of administrative decisions.
Keywords: доходи; класифікація доходів; центр доходів; деревообробні підприємства; revenues; revenue classification; revenue center; woodworking enterprises