Трансформація фіскальної політики в умовах євроінтеграції - Державний податковий університет (Державний податковий університет, 2024)
У збірнику представлено матеріали ХІV Міжнародної науково-практичної конференції «Трансформація фіскальної політики в умовах євроінтеграції», яка відбулася 8 грудня 2023 року.

The collection presents the proceedings of the XIV International Scientific and Practical Conference "Transformation of Fiscal Policy in the Context of European Integration", which took place on 8 December.
Keywords: фіскальна політика, євроінтеграція, трансформація; fiscal policy, European integration, transformation