Окремі аспекти вдосконалення фінансового забезпечення та матеріально- технічного постачання ДПС України - Шевчук, Валерій Андрійович (Ірпінь : НУДПСУ, 2012)
Проаналізовані концептуальні засади вдосконалення фінансового забезпечення та матеріально- технічного постачання ДПС України на сучасному етапі.

Analyzed conceptual basis of improving financial security and logistics supply State Tax Service of Ukraine today.
Some aspects of improving financial security and logistics supply State Tax Service of Ukraine
Keywords: фінансове забезпечення; матеріально-технічне постачання; адміністративно-правове регулювання; financial support; logistics; administrative and legal regulation.