Право та інновації - Науково-дослідний інститут правового забезпечення інноваційного розвитку Національної академії правових наук України (НДІ правового забезпечення інноваційного розвитку НАПрН України, 2022)
Метою журналу є створення умов спеціалізованої платформи авторам для висвітлення результатів своїх досліджень різних аспектів інноваційного розвитку та усебічних суспільних факторів, які впливають на інноваційні системи, а також обміну науково-практичним досвідом. Основною концепцією журналу «Право та інновації» є забезпечення та стимулювання розвитку вітчизняної правової науки за допомогою висвітлення широкого кола доктринальних та практичних аспектів в сфері інноваційного розвитку та національної інноваційної системи. Тематика статей охоплює собою галузь науки «12.00.00 – Юридичні науки» та 293 «Міжнародне право».

The aim of the journal is to create conditions for a specialized platform for authors to highlight the results of their research on various aspects of innovative development and the comprehensive social factors that influence innovative systems, as well as to exchange scientific and practical experiences. The main concept of the journal "Law and Innovations" is to ensure and stimulate the development of domestic legal science by covering a wide range of doctrinal and practical aspects in the field of innovative development and the national innovation system. The topics of the articles encompass the field of science "12.00.00 – Legal Sciences" and 293 "International Law".
Law and Innovations
Keywords: інноваційний розвиток; право; правова наука; innovative development; law; legal science