Формування облікової політики підприємства щодо витрат і доходів (Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір № 80076) - Гуріна, Наталія Валеріївна (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2018)
У статті визначено особливості формування документа про облікову політику, який обумовлює організацію обліково-аналітичної системи та включає питання управлінського обліку підприємства, враховуючи специфіку його діяльності.

The article identifies the features of the formation of an accounting policy document, which determines the organization of an accounting and analytical system and includes issues of management accounting of an enterprise, taking into account the specifics of its activities.
Keywords: витрати; доходи; облікова політика; документ про облікову політику; expenses; income; accounting policy; accounting policy document