Специфіка управління персоналом у проєктній формі організації праці - Бумбу, Артем Владиславович (Ірпінь, 2026)
Робота полягає у розробці проєкту впровадження та удосконалення системи управління персоналом у проєктній формі організації праці ТОВ «Турбо Спринт» з урахуванням специфіки проєктної діяльності, кадрових ризиків та вимог до ефективності виконання проєктних завдань. Визначено проблематику управління персоналом у проєктно орієнтованій організації; сформовано бізнес-ідею проєкту та його SMART-мету; проведено аналіз існуючих HR-процесів і виявлено ключові кадрові ризики; розроблено структуру робіт проєкту (WBS); здійснено планування ресурсів проєкту; формалізовано інформацію щодо фактичного стану раелізації проєкту.

The study is devoted to the development of a project for the implementation and improvement of a human resource management system within a project-based organization of work at Turbo Sprint LLC, taking into account the specifics of project activities, personnel risks, and performance requirements for project tasks. The key issues of HR management in a project-oriented organization are identified. The project’s business idea and SMART objectives are formulated. Existing HR processes are analyzed, and major personnel risks are identified. A Work Breakdown Structure (WBS) of the project is developed. Project resource planning is carried out. Information on the actual state of project implementation is formalized.
Keywords: управління персоналом; проєктна форма організації праці; HR-процеси; проєкт; управління проєктами; personnel management; project-based work organization; HR processes; project; project management