Видатки бюджету на економічну діяльність держави - Кочин, Наталія Михайлівна; Kochyn, Nataliya Mykhaylivna (Ірпінь, 2023)
Одержані результати можуть бути використані пропозиції можуть бути використані на практиці щодо усунення негативних впливів на формування доходної частини бюджету.

The obtained results can be used and suggestions can be used in practice to eliminate negative effects on the formation of the revenue part of the budget.
Budget expenditures on the economic activity of the state
Keywords: державний борг; державний бюджет; видатки державного бюджету; budgetary system; state budget; state budget expenditures