Чинники активізації співробітництва України з міжнародними фінансовими організаціями - Колосова, В. П.; Венцковський, Дмитро Юрійович; Капленко, О. І.; Дмитро Венцковський (Державна навчально-наукова установа «Академія фінансового управління», 2013)
Розглянуто розроблення пропозицій стосовно активізації участі міжнародних фінансових організацій (МФО) у реалізації проектів у державному секторі України. Проаналізовано поточний стан нормативно-правового регулювання співробітництва України з МФО. Запропоновано шляхи розв’язання окремих проблем адміністрування та дерегуляції співробітництва України з МФО.

The development of proposals to intensify the participation of international financial organizations (IFIs) in the implementation of projects in the public sector of Ukraine is considered. The current state of regulatory regulation of cooperation between Ukraine and IFIs is analyzed. Ways of solving certain problems of administration and deregulation of cooperation between Ukraine and IFIs are proposed.
Keywords: міжнародні фінансові організації (МФО); Міжнародний банк реконструкції та розвитку (МБРР); стратегія співробітництва з МФО; проекти МФО у державному секторі; international financial organizations (IFIs); International Bank for Reconstruction and Development (IBRD); strategy for cooperation with IFIs; IFI projects in the public sector