Формування тактики дій курсантів з урахуванням їх розумової діяльності під час навчання у ВНЗ (Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір № 80855) - Антоненко, Сергій Анатолійович; Сергієнко, Юрій Петрович; Лаврентьєв, Олександр Миколайович (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2018)
Формування тактичних дій курсантів із урахуванням їх розумової діяльності на заняттях з навчальних дисциплін, пов’язаних з моделюванням ситуацій із службової діяльності; аналіз правоохоронної практики проведенні різних оперативно-слідчих дій, пов’язаних із затриманням правопорушників та їх переслідування. Для проведення дослідження використовувались комп'ютерні тести оцінки психофізіологічних здібностей спортсменів.

Formation of tactical actions of cadets taking into account their mental activity in classes on academic disciplines related to modeling situations from official activities; analysis of law enforcement practice in conducting various operational-investigative actions related to the detention of offenders and their prosecution. Computer tests for assessing the psychophysiological abilities of athletes were used to conduct the study.
Keywords: тактико-спеціальна підготовка; правоохоронна практика; розумова діяльність; курсант; працівник правоохоронних органів; професійна діяльність; tactical and special training; law enforcement practice; mental activity; cadet; law enforcement officer; professional activity