Податкове консультування з обліку і оподаткування екологічних витрат підприємств - Федоров, Артем Олексійович; Fedorov, Artem Oleksiyovych (Ірпінь, 2024)
Досліджене обґрунтування та поглиблення теорії і методики податкового консультування з обліку і оподаткування екологічний витрат і розробка практичних рекомендацій щодо їх удосконалення, а також у практичному їх використанні під час прийняття управлінських рішень, спрямованих на забезпечення конкурентоспроможності вітчизняних підприємств. Проведено податкове консультування з обліку і оподаткування екологічної діяльності ПрАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг». Сформульовані нові завдання та функції, досліджено систему обліку і оподаткування екологічної діяльності ПрАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг».

Researched substantiation and deepening of the theory and methodology of tax consulting on accounting and taxation of environmental costs and the development of practical recommendations for their improvement, as well as in their practical use during management decisions aimed at ensuring the competitiveness of domestic enterprises. Tax consulting on accounting and taxation of environmental activities of PrJSC "ArcelorMittal Kryvyi Rih" was carried out. New tasks and functions were formulated, the system of accounting and taxation of environmental activities of PJSC "ArcelorMittal Kryvyi Rih" was studied.
Tax advice on accounting and taxation of environmental costs of enterprises
Keywords: екологія; екологічна діяльність; екологічні витрати; необоротні активи; сталий розвиток; оподаткування; податкове консультування; облік; ecology; environmental activities; environmental costs; non-current assets; sustainable development; taxation; tax consulting; accounting