Податкове консультування з погашення, оскарження та обліку грошових зобов’язань, нарахованих податковими органами - Морозов, Павло Вікторович (Ірпінь, 2025)
Дослідження висвітлило теоретичні та практичні аспекти щодо погашення, оскарження та обліку грошових зобов’язань, нарахованих податковими органами. За результатами дослідження сформульовані практичні рекомендації щодо застосування податкових консультацій для оскарження та погашення грошових зобов’язань, нарахованих податковими органами.

The study highlighted theoretical and practical aspects of the repayment, appeal and accounting of monetary obligations assessed by tax authorities. Based on the results of the study, practical recommendations were formulated on the use of tax consultations for the appeal and repayment of monetary obligations assessed by tax authorities.
Keywords: грошові зобов’язання; податкові зобов’язання; податкові консультації; пеня; перевірки; оскарження; monetary liabilities; tax liabilities; tax advice; penalties; audits; appeals