Фінансова безпека, як складова національної безпеки держави - Сюравчик, Ірина Андріївна; Цимбалюк, Анатолій Володимирович; Анатолій Цимбалюк (Університет ДФС України, 2021)
Розглядаються питання економічної безпеки держави і суспільства. Сучасний соціально-політичний та економічний стан розвитку України вимагає цілеспрямованої діяльності держави, усіх рівнів організації законодавчої і виконавчої влади щодо забезпечення економічної і як складової фінансової безпеки країни та її громадян. Issues of economic security of the state and society are considered. Current socio-political and economic situation Ukraine's development requires purposeful activity of the state, all levels of organization of legislative and executive power to ensure economic and as a component of financial security of the country and its citizens.
Keywords: економічна безпека, національна безпека держави, фінансова безпека; economic security, national security, financial security.