Діяльність органів ДПС у сфері контролю за дотриманням податкового законодавства - Коханчук, Катерина Олександрівна; Kokhanchuk, Kateryna Oleksandrivna (Ірпінь, 2023)
У процесі дослідження різні пошукові методи аналізу теоретичних засад, правового регулювання та практичної діяльності податкових органів щодо здійснення податкового контролю визначити сутність та значення останнього, подати пропозиції та рекомендації щодо удосконалення його організаційно- правових засад.. За результатами дослідження сформульовані шляхи вдосконалення податкового контролю в Україні.

In the process of research, various searching methods of analysis of theoretical foundations, legal regulation and practical activities of tax authorities in relation to tax control are determined to determine the essence and meaning of the latter, to submit proposals and recommendations for improving its organizational and legal foundations. Based on the results of the study, ways of improving tax control in Ukraine were formulated.
The activity of the traffic police in the sphere of control over taxation legislation
Keywords: перевірка; декларування; камеральні перевірки; автоматизація процесу перевірки; акт; довідка; re-verification; declaration; cameral re-verification; automation of the re-verification process; act; finalization