Правове регулювання єдиного соціального внеску як складової формування соціальних позабюджетних фондів - Лаговська, Наталія Валеріївна (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2015)
У статті досліджено законодавчу базу, що регулює єдиний соціальний внесок. Визначено місце єдиного соціального внеску в формуванні соціальних позабюджетних фондів. Проаналізовано історію формування соціальних позабюджетних фондів.

Investigational legislative base which regulates the unique social payment. History of forming of social off-budget funds is analysed. Certainly place of the unique social payment in forming of social off-budget funds.
Keywords: єдиний соціальний внесок; соціальні позабюджетні фонди; розмір єдиного соціального внеску; only social payment; social off-budget funds; size of the unique social payment