Економічна безпека України в умовах глобалізації - Мартиненко, Валентина Віталіївна (Національний університет ДПС України, 2010)
У даному матеріалі досліджено вплив глобалізації на рівень економічної безпеки України.

This material has been investigated the impact of globalization on the level of economic security of Ukraine.
Keywords: глобалізація; безпека; національна безпека; економічна безпека; макроекономічна безпека; індикатори; globalization; safety; national safety; economic security; macroeconomic safety; indicators