Розвиток механізмів митного регулювання зовнішньоекономічної діяльності - Іванюк, Аліна Ігорівна (Ірпінь, 2025)
Дослідження базується на обґрунтуванні та розробці рекомендацій щодо вдосконалення механізмів митного регулювання зовнішньоекономічної діяльності.

The study is based on the justification and development of recommendations for improving the mechanisms of customs regulation of foreign economic activity.
Keywords: митне регулювання; ЗЕД; цифровізація; євроінтеграція; customs regulation; foreign trade; digitalisation; european integration