Митно-тарифне регулювання митних режимів: експорт, імпорт - Вербицька, Ольга Василівна (Ірпінь, 2025)
У роботі проаналізовано проблему ставлення теоретико-методологічних основ і практичних аспектів митно-тарифного регулювання при застосуванні митних режимів експорту та імпорту, а також визначення шляхів удосконалення механізмів митного адміністрування в умовах воєнного стану

The paper analyzes the problem of the relationship between theoretical and methodological foundations and practical aspects of customs and tariff regulation when applying customs regimes of export and import, as well as identifying ways to improve customs administration mechanisms under martial law.
Keywords: митно-тарифне регулювання; експорт; імпорт; митні режими; воєнний стан; customs-tariff regulation; export; import; customs regimes; wartime conditions