Аудит і аналіз дебіторської заборгованості за товари (роботи, послуги) виробничого підприємства - Кулаківський, Владислав Русланович; Kulakivskyi, Vladyslav Ruslanovych (Ірпінь, 2024)
У роботі доведено обґрунтування теоретичних положень та удосконалення обліку, аналізу і контролю дебіторської заборгованості на підприємстві, проведено детальний аналіз економічної сутності та класифікації дебіторської заборгованості та здійснено оцінку і визнання дебіторської заборгованості на підприємстві. Базою дослідження виступає міжнародний та вітчизняний досвід обліку дебіторської заборгованості за товари (роботи, послуги) виробничого підприємства, а також фінансово-господарська діяльність підприємства «Київстар».

The work proved the justification of theoretical provisions and improvement of accounting, analysis and control of receivables at the enterprise, carried out a detailed analysis of the economic essence and classification of receivables and evaluation and recognition of receivables at the enterprise. The basis of the study is the international and domestic experience of accounting for receivables for goods (works, services) of a manufacturing enterprise, as well as the financial and economic activity of the Kyivstar enterprise.
Audit and analysis of receivables for goods (works, services) of a manufacturing enterprise
Keywords: дебіторська заборгованість; підприємство; кореляційно- регресійний аналіз; управління; trade receivables; enterprise; correlation-regression analysis; management