Державне регулювання розвитку будівельного сектору житлової нерухомості як інструмент відновлення економіки регіонів України - Мороз, Владислав Олексійович (Ірпінь, 2025)
У кваліфікаційній роботі досліджено та обґрунтувано теоретичні засади, методологічного та методичного забезпечення, а також чисельних рекомендацій щодо розробки та впровадження сучасного інструментарію розвитку будівельного сектору житлової нерухомості в Україні.

The qualification work researched and substantiated the theoretical foundations, methodological and methodological support, as well as numerous recommendations for the development and implementation of modern tools for the development of the residential real estate construction sector in Ukraine.
Keywords: будівельний сектор; ринок житлової нерухомості; державне регулювання; будівництво; житловий фонд; construction sector; residential real estate market; state regulation; construction; housing stock