Копінг-ресурси як складова копінг-поведінки особистості - Ткачук, Таїсія Анатоліївна (Практична психологія та соціальна робота, 2014)
В статті аналізуються копінг-ресурси як основні складові копінг-поведінки особистості, а також пропонуються тренінгові вправи та техніки для їх формування та розвитку.

The article analyzes the coping resources as the main components of coping behaviors, and offers training technologies for their formation and development.
Keywords: копінг; копінг-поведінка; копінг-стратегії; копінг-ресурси; соціальні копінг-ресурси; coping; behavior; coping resources; personal coping resources; social coping resources