Організаційно-правові основи діяльності слідчих підрозділів податкової міліції - Позняков, Сартак Петрович; Чигрина, Галина Леонідівна (Національний університет державної податкової служби України, 2010)
У навчальному посібнику висвітлено питання теоретичних, організаційних і правових основ діяльності слідчих підрозділів податкової міліції, визначено основні аспекти правозастосування положень галузевих нормативно-правових актів і наукової організації розслідування злочинів, підслідних слідчим податкової міліції.
Keywords: податкова міліція; слідчі органи; слідчі підрозділи; розслідування злочинів