Специфіка процесу податкового консультування: методична, інформаційна та економічна складові - Ткаченко, Валентин Володимирович; Tkachenko, Valentyn Volodymyrovych (Ірпінь, 2023)
Автор оцінив динаміку дослідження професійної діяльності податкових консультантів, враховуючи вітчизняні реалії та зарубіжний досвід. За результатами дослідження сформульовані шляхи вирішення діяльності податкових консультантів в України.

The author assessed the dynamics of research into the professional activity of tax consultants, taking into account domestic realities and foreign experience. According to the results of the research, ways of solving the activities of tax consultants in Ukraine were formulated.
Specifics of the tax consulting process: methodological, informational and economic components
Keywords: податкове консультування; податковий консультант; методи оптимізації; система оподаткування; податкова робота; tax consulting; tax consultant; optimization methods; taxation system; tax work