Митна безпека України в умовах глобалізаційних процесів: її особливості та стан - Цимбалюк, Анатолій Володимирович; Цимбалюк, Світлана Ярославівна; Світлана Цимбалюк; Анатолій Цимбалюк (Державний податковий університет, 2024)
Розглянуто особливості та стан митної безпеки України в умовах глобалізаційних процесів. Глобалізаційні процеси формують нову економічну реальність, у якій національні економіки інтегруються в єдиний світовий простір. Для України це відкриває значні можливості, зокрема у вигляді залучення іноземних інвестицій, розширення доступу до міжнародних ринків, підвищення рівня технологічного розвитку та якості життя населення.
Keywords: глобалізація; глобалізаційні процеси; національна економіка; митна безпека