Актуальні проблеми трудового, земельного та екологічного права в умовах євроінтеграції - Міністерство фінансів України; Університет державної фіскальної служби України; ННІ права; Кафедра трудового та соціального права; Ministry of Finance of Ukraine; University of the State Fiscal Service of Ukraine; NNI PRAVA; Department of labor and social law (Ірпінь, 2020)
У збірнику доповідей розглянуті науково-методичні питання та актуальні проблеми трудового та земельного права, а саме: сфера зайнятості та безробіття молоді на ринку праці України, захист трудових прав працівників в Україні, проблеми правого регулювання дистанційної праці, проблеми реалізації інституту добросусідства в земельному законодавстві України, проблематика земельної реформи в Україні. The collection of reports examines scientific and methodological issues and current problems of labor and land law, namely: employment and youth unemployment in the labor market of Ukraine, protection of labor rights in Ukraine, problems of legal regulation of telework, problems of implementing the institution of good neighborliness in land legislation of Ukraine, problems of land reform in Ukraine.
Current problems of labor, land and environmental law in European integration
Keywords: Трудове право, земельне право, сфера зайнятості та безробіття молоді на ринку праці України, захист трудових прав, правове регулювання дистанційної праці, інститут добросусідства в земельному законодавстві України, проблематика земельної реформи в Україні; Labor law, land law, employment and youth unemployment in the labor market of Ukraine, protection of labor rights, legal regulation of telecommuting, the institution of good neighborliness in the land legislation of Ukraine, land reform in Ukraine