Аналітичне забезпечення оцінки ефективності логістичного менеджменту підприємства - Титенко, Лариса Василівна; Богдан, Святослав Володимирович; Муравський, Олександр Юрійович (ПУ «Причорноморський науково-дослідний інститут економіки та інновацій», 2018)
У статті досліджено сутність логістичного менеджменту. Розглянуто питання системи показників, що характеризують ефективність логістичного менеджменту. Проаналізовано SCOR-модель як інструмент управління ланцюгами постачань. Визначено перелік параметрів функціонування ланцюга постачань і показники першого рівня SCOR-моделі. Побудовано систему КРІ логістичного менеджменту підприємства. The article explores the essence of logistics management. The questions of systems of indicators characterizing efficiency of logistic management are considered. The SCOR model is analyzed as a supply chain management tool. The list of parameters of supply chain functioning and indicators of the first level of the SCOR-model are determined. The КРІ system of logistic management of the enterprise was built.
Keywords: логістичний менеджмент, управління ланцюгом постачань, ключові показники ефективності логістики, SCOR-модель, стратегічна карта розривів SCOR.; logistics management, supply chain management, key indicators of logistics efficiency, SCOR-model, strategic map of SCOR discontinuities.