Правове регулювання неплатоспроможності та банкрутства - Боднарчук, Олег Григорович; Боднарчук, Оксана Іванівна (Державний податковий університет, 2024)
Навчальний посібник «Правове регулювання неплатоспроможності та банкрутства» підготовлений відповідно до робочої програми навчальної дисципліни «Правове регулювання неплатоспроможності та банкрутства». Висвітлюються основні аспекти правового регулювання неплатоспроможності та банкрутства, а саме: поняття та призначення процедури банкрутства; порядку провадження окремих судових процедур, спрямованих як на відновлення платоспроможності боржника, так і на його ліквідацію; захисту прав і законних інтересів учасників процедури банкрутства. Значна увага приділяється змісту основних проблемних питань з особливостей і забезпечення неплатоспроможності та банкрутства. Актуальний для здобувачів вищої освіти та усіх, хто цікавиться проблематикою правового регулювання неплатоспроможності та банкрутства.
Keywords: неплатеспроможність; банкрутство; правове регулювання; боржник; провадження у справі про банкрутство