Класифікація витрат для потреб внутрішньогосподарського обліку зернопереробних підприємств (Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір № 91788) - Колісник, Олена Пилипівна (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2019)
В статті розглядаються питання класифікації затрат з метою здійснення внутрішньогосподарського (управлінського) обліку зернопереробних підприємств.

The article considers the issues of cost classification for the purpose of implementing internal (management) accounting of grain processing enterprises.
Keywords: оборотні активи; оборотні засоби; оборотні виробничі фонди; фонди обігу; операційний цикл; баланс; current assets; working capital; working capital; operating cycle; balance sheet