Міжнародний ринок FinTech: механізми формування і тенденції розвитку - Каневський, Роман Віталійович; Kanevskyi, Roman Vitaliiovych (Ірпінь, 2024)
З’ясовано теоретичні засади формування і функціонування ринку фінансових технологій. Досліджено тенденції розвитку фінтех на міжнародному ринку. Проаналізовано стан застосування фінансових технологій в України. Визначено можливі тенденції розвитку фінансових технологій на міжнародному і вітчизняному ринках.

The theoretical foundations of market formation and functioning have been clarified financial technologies. Fintech development trends on the international market have been studied. The state of application of financial technologies in Ukraine is analyzed. Possible trends in the development of financial technologies on the international and domestic markets have been identified.
International FinTech market: formation mechanisms and development trends
Keywords: finTech; міжнародний ринок; платіжні системи; криптовалюта; тенденції розвитку; банківська система; finTech; international market; payment systems; cryptocurrency; development trends; banking system