Концептуальні засади менеджменту та фінансів в умовах глобальної нестабільності - Університет державної фіскальної служби України; ННІ фінансів, банківської справи; Кафедра менеджменту; University of the State Fiscal Service of Ukraine; NNI of finance, banking; Department of management (Університет ДФС України, 2019)
У збірнику матеріалів конференції висвітлюються результати наукових досліджень з актуальних проблем менеджменту та фінансів в сучасних глобалізаційних процесах. Тематика конференції охоплює актуальні проблеми: вітчизняного та міжнародного менеджменту; менеджменту персоналу; модернізації фінансової системи України в умовах глобальної нестабільності; фінансового менеджменту; розвитку проектного менеджменту в Україні; публічного управління та адміністрування. Видання розраховане на науковців, викладачів, представників органів державного управління та органів місцевого самоврядування, здобувачів вищої освіти, аспірантів, працівників державного сектору економіки та суб’єктів підприємницької діяльності.

The collection of conference materials highlights the results of scientific research on topical issues of management and finance in contemporary globalization processes. The topics of the conference cover the actual problems: domestic and international management; personnel management; modernization of the financial system of Ukraine in the conditions of global instability; financial management; development of project management in Ukraine; public administration and administration. The publication is intended for scientists, teachers, representatives of public administration and local self-government bodies, applicants for higher education, post-graduate students, employees of the state sector of the economy and business entities.
Сonceptual foundations of management and finance in conditions of global instability
Keywords: менеджмент; фінанси; глобалізаційні процеси; публічне управління; управління персоналом; проектний менеджмент; фінансовий менеджмент; management; finance; globalization processes; public administration; human resources management; project management; financial management