Виховання самостійності молодших підлітків у процесі ігрової діяльності (Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір № 88639) - Савченко, Анатолій Петрович (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2019)
Визначено й обґрунтовано зміст виховання самостійності молодших підлітків у процесі ігрової діяльності; обґрунтовано засоби і методи виховання самостійності молодших підлітків у процесі ігрової діяльності; розроблено критерії і показники визначення рівнів вихованості самостійності учнів 5-7-х класів; отримано нові дані про вплив ігрової діяльності на виховання в молодших підлітків самостійності.

The content of educating the independence of younger adolescents in the process of game activity has been determined and substantiated; the means and methods of educating the independence of younger adolescents in the process of game activity have been substantiated; the criteria and indicators for determining the levels of education of independence of students in grades 5-7 have been developed; new data on the influence of game activity on the education of independence in younger adolescents have been obtained.
Keywords: підлітки; ігрова діяльність; самостійність; teenagers; play activities; independence