Про застосування методології інтегральних критеріїв при оцінці процесів адміністрування податків та результативних показників діяльності органів ДПС України - Редич, Олександр Володимирович (Департамент розвитку та модернізації ДПС України, 2011)
Про застосування методології інтегральних критеріїв при оцінці процесів адміністрування податків та результативних показників діяльності органів ДПС України.

On the application of the methodology of integral criteria in assessing tax administration processes and performance indicators of the State Tax Service of Ukraine.
Keywords: звіт; Державна податкова служба; показники економічної ефективності; інтегральні розрахунки; інтегральні критерії результативності органів ДПС; report; State Tax Service; economic efficiency indicators; integral calculations; integral performance criteria of the State Tax Service