Екологічні та економічні аспекти питного водопостачання в Україні (Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір № 91173) - Гусятинська, Наталія Альфредівна; Чорна, Тетяна Миколаївна (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2019)
В статті представлено результати аналізу та узагальнення сучасних екологічних та економічних проблем у галузі питного водопостачання в Україні. Виділено основні напрямки вирішення проблем щодо забезпечення населення України питною водою належної якості.

The article presents the results of the analysis and synthesis of modern environmental and economic problems in the sector of drinking water supply in Ukraine. The main directions of solving problems of providing the population of Ukraine with drinking water of adequate quality are highlighted.
Keywords: питна вода; якість; безпечність; екологічні; аспекти; економічні аспекти; drinking water; quality; safety; environmental; aspects; economic aspects