Управління економічною безпекою бізнесу за умов повоєнного відновлення - Плис, Владислав Андрійович; Plys, Vladyslav Andriyovych (Ірпінь, 2024)
У роботі проаналізовано управління економічною безпекою бізнесу. Досліджена система управління економічною безпекою бізнесу за умов повоєнного відновлення.

The work analyzes the management of business economic security. The researched system of managing the economic security of business under the conditions of post-war recovery.
Management of economic security of business under conditions of post-war recovery
Keywords: економічна безпека; безпека бізнесу; повоєнного відновлення; адаптації бізнесу; управління стратегією економічної безпеки; economic security; business security; post-war recovery; business adaptation; economic security strategy management