Облік та аналіз витрат і доходів підприємств: теорія і методика (Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір № 92652) - Гуріна, Наталія Валеріївна (Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, 2019)
Робота присвячена актуальним проблемам удосконалення обліку та аналізу витрат і доходів підприємств.

The work is devoted to the current problems of improving the accounting and analysis of expenses and income of enterprises.
Keywords: облік; витрати; доходи; теорія; підприємства; accounting; expenses; income; theory; enterprises