Фінансові методи державного регулювання економіки - Кантемир, Євген Миколайович (Ірпінь, 2025)
У роботі автор дослідив теоретичні засади фінансових методів державного регулювання економіки, проаналізував вплив фінансових методів державного регулювання економіки. У третьому розділі були запропоновані напрямки удосконалення і еіективної реалізації фінансових методів регулювання економіки.

In the work, the author investigated the theoretical foundations of financial methods of state regulation of the economy, analyzed the impact of financial methods of state regulation of the economy. In the third section, directions for improving and effective implementation of financial methods of economic regulation were proposed.
Keywords: фінансові методи; державне регулювання; економіка; financial methods; government regulation; economics