English for law and communication - Druzhchenko, Tetiana Petrivna; Onuchak, Liudmyla Volodymyrivna (Irpin, 2018)
This study guide provides comprehensive material for the studies of legal English, including training exercises, the topics for the projects and informational resources, printed texts, audio and video texts necessary for teaching English oral monologic production to Law students. It enables the intermediate learners to understand und use legal English in international oral communication while working in state and private institutions. The coursebook is assigned to university students who study legal English as part of their nonphilology study programmes and other learners who have a special interest in legal English and need to use it for their studies or work.

Цей навчальний посібник містить вичерпний матеріал для вивчення юридичної англійської мови, включаючи навчальні вправи, теми проектів та інформаційні ресурси, друковані тексти, аудіо та відео тексти, необхідні для навчання усної монологічної англійської мови студентів юридичних спеціальностей. Це дає можливість студентам, що мають середній рівень знання мови, зрозуміти та використовувати юридичну англійську мову в міжнародному усному спілкуванні під час роботи в державних та приватних установах. Навчальний посібник призначена для студентів університетів, які вивчають юридичну англійську мову як частину нефілологічних навчальних програм та інших студентів, які мають особливий інтерес до юридичної англійської мови та бажають використовувати її для навчання або роботи.
Англійська для юристів і комунікація
Keywords: legal profession; lawyer; modern legal system; crimes; police; trial; judge; gun control; юридична професія; юрист; сучасна правова система; злочинність; поліція; суд; суддя; контроль над зброєю