Збірник статей здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня Навчально-наукового інституту інформаційних технологій Університету ДФС України - ННІ інформаційних технологій; Університет державної фіскальної служби України (Університет державної фіскальної служби України, 2021)
У збірнику опубліковано статті здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня. Видання призначене для молодих вчених, аспірантів, здобувачів вищої освіти.

The collection contains articles by applicants for higher education of the first (bachelor's) level. The publication is intended for young scientists, graduate students, and higher education applicants.
Keywords: інформаційні технології, інформаційна система, інформаційна безпека, автоматизовані системи, програмне забезпечення; information technologies, information system, information security, automated systems, software