Особливості слідчого огляду під час досудового розслідування ухилень від проходження військової строкової служби та мобілізації (Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір № 100599) - Фокін, Ярослав Федорович (Державне підприємство «Український інститут інтелектуальної власності», 2020)
У статті розглянуто слідчий огляд, що є однією з невідкладних слідчих дій. За допо¬могою огляду документів та речей може бути отримана найбільш важлива інформація. Запропоновано алгоритм дій для здійснення огляду документів та речей у справах про ухилення від військової строкової служби та мобілізації.

The article considers the investigative review, which is one of the urgent investigative actions. By reviewing documents and things, the most important information can be obtained. An algorithm of actions for review of documents and things in cases of evasion from military conscription and mobilization is proposed.
Keywords: огляд; мобілізація; ухилення від призову; призовник; документи; review; mobilization; evasion of conscription; conscript; documents