Інформаційні системи і технології в юридичній практиці - Ратушняк, Тетяна Володимирівна; Гладченко, Оксана Вікторівна; Ніжегородцев, Владислав Олександрович; Одинець, Володимир Андрійович (УДФСУ, 2017)
У навчальному посібнику викладено теоретичні відомості та завдання для проведення практичних, самостійних та індивідуальних робіт. Кожна з одинадцяти тем висвітлює актуальні питання новітніх інформаційних систем та технологій, особливості їхнього використання у професійній діяльності фахівця фіскальної служби та складається із теоретичних відомостей, завдань для практичних робіт, рисунків, контрольних запитань. Призначений студентам різних напрямів підготовки, викладачам вищих навчальних закладів, слухачам дистанційної форми навчання, фахівцям-практикам.
Keywords: інформаційні технології; інформаційне суспільство; інтелектуальні технології прийняття рішень; розумне місто; розумний будинок; хмарні технології; big data; iot; інформаційна безпека; моделювання економічних процесів; цифровий дизайн; інформаційне право