Удосконаленнязаходів нетарифного регулювання в міжнароднійторгівлі - Кривоносов, Данило Євгенійович (Ірпінь, 2025)
У кваліфікаційній роботі досліджено проблематику розробки практичних рекомендацій щодо вдосконалення системи нетарифного регулювання зовнішньої торгівлі України

The qualification work explores the issues of developing practical recommendations for improving the system of non-tariff regulation of foreign trade in Ukraine.
Keywords: нетарифне регулювання; зовнішньоекономічна діяльність; технічні бар’єри у торгівлі; санітарно-фітосанітарні заходи; квотування; антидемпінгові заходи; гармонізація стандартів; цифровізація; non-tariff regulation; foreign economic activity; technical barriers to trade; sanitary and phytosanitary measures; quotas; anti-dumping measures; harmonization of standards; digitalization