Моделювання митного аудиту - Микитенко, Тетяна Владиславівна (Університет ДФС України, 2021)
Розкрито теоретико-методологічні та практичні засади реалізації митного аудиту у контексті підвищення його ефективності та результативності, конкретизовано напрямки перевірки.

The article reveals the theoretical, methodological and practical foundations of the implementation of customs audit in the context of increasing its efficiency and effectiveness, specifies the directions of verification.
Keywords: митний аудит; методика; перевірка; customs audit; methodology; revision