Окремі напрямки економічної політики уряду гетьмана П.П. Скоропадського - Камаралі, Світлана Євгеніївна (УДФСУ, 2018)
В статті розглянуто основні напрямки економічної політики уряду Павла Скоропадського, а також висвітлена діяльність міністерств Української держави в фінансовій, торгівельній та вугільній промисловості. In the article the main directions of the economic policy of the government of Pavlo Skoropadsky are considered, as well as the activities of the ministries of the Ukrainian state in the financial, trade and coal industry.
Keywords: Українська Держава, гетьман П.П. Скоропадський, економічна політика, фінансова політика, вугільно-добувна промисловість.; Ukrainian State, Hetman P.P. Skoropadsky, economic policy, financial policy, coal mining industry.