Всебічне забезпечення бою - Іваницький, Микола Григорович; Зайцев, Дмитро Володимирович; Ярема, Валерій Володимирович; Яфонкін, Анатолій Олексійович; Андруліс, Йонас Юозо; Дунаєнко, Тамара Іванівна (Державний податковий університет, 2024)
У навчальному посібнику розглянуті основи всебічного забезпечення бою механізованих підрозділів Сухопутних військ Збройних сил України з урахуванням отриманого ними досвіду щодо підготовки та ведення бойових дій в умовах повномасштабної агресії російської федерації проти України. У додатках наведені сили й засоби та їхні тактико-технічні характеристики щодо бойового, тилового, технічного, морально-психологічного, медичного забезпечення.
Keywords: бойове забезпечення; розвідувальні органи; військова розвідка; збройна агресія; озброєння