Формування податкової культури як складової податкового консультування - Масло, Олександр Станіславович; Maslo, Oleksandr Stanislavovych (Ірпінь, 2024)
У роботі досліджена оцінка сучасного стану податкової культури та податкового консультування в Україні і визначення напрямків удосконалення процесу податкового консультування для підвищення рівня культури сплати податків та податкової грамотності. Сформульовані висновки щодо перспектив розвитку податкового консультування як способу підвищення рівня податкової культури в Україні.

The paper examines the assessment of the current state of tax culture and tax consulting in Ukraine and the identification of directions for improving the tax consulting process to increase the level of tax payment culture and tax literacy. Formulated conclusions regarding the prospects for the development of tax consulting as a way of raising the level of tax culture in Ukraine.
Formation of tax culture as a component of tax consulting
Keywords: податкова культура; платники податків; податкові органи; податкове консультування; tax culture; taxpayers; tax authorities; tax consulting