Вплив війни на логістики зовнішньої торгівлі товарами в Україні - Джус, Денис Олегович (Ірпінь, 2025)
Розкрито сутність зміст і структуру процесів розвитку дослідження впливу війни на логістику зовнішньої торгівлі товарами в Україні За результатами дослідження сформульовані загальні висновки щодо подальшого розвитку логістики торгівлі зовнішніми товарами в Україні. Одержані результати можуть бути використані при дослідженні впливу війни на логістику торгівлі зовнішніми товарами в Україні.

The essence, content and structure of the development processes of the study of the impact of war on the logistics of foreign trade in goods in Ukraine are revealed. According to the results of the study, general conclusions are formulated regarding the further development of the logistics of foreign trade in Ukraine. The results obtained can be used in the study of the impact of war on the logistics of foreign trade in Ukraine.
Keywords: логістика зовнішньої торгівлі; вітчизняний та зарубіжний досвід; логістичні виклики; вплив війни на торгівлю; foreign trade logistics; domestic and forelgn experience; logistical challenges; the impact of wv on trade