Особливості протидії контрабанді органами Державної фіскальної служби України (Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір № 83611) - Мацелик, Михайло Олексійович; Сластьоненко, Оксана Олександрівна (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2018)
Стаття присвячена проблемам реалізації механізмів запобігання та протидії правопорушенням у сфері забезпечення економічної та митної безпеки органами державної фіскальної служби України.

The article is devoted to the problems of implementing mechanisms for preventing and combating offenses in the field of ensuring economic and customs security by the bodies of the State Fiscal Service of Ukraine.
Keywords: контрабанда; правопорушення; запобігання і протидія; економічна і митна безпека; smuggling; offenses; prevention and counteraction; economic and customs security