Про деякі узагальнення наближено нормальних підгруп (Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір № 83405) - Семко, Микола Миколайович (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2018)
У роботі вивчається будова мілімаксних анти РС-груп.

The work studies the structure of millimax anti-RS groups.
Keywords: група; підгрупа; фактор-група; центр; нормальна підгрупа; group; subgroup; factor group; center; normal subgroup